ПГХ ХВТ "Д. И. Менделеев"
Професионална гимназия по химични и хранително-вкусови технологии - гр. Варна
Основно меню

Изпращане на Випуск 2021г.

Като за последно ????
Випуск 2021г.
XIIa ????????????????
 

Скъпи зрелостници,

Дойде време за полет. И ето, днес нетърпеливо пристъпвате на ръба на гнездото – нашето училище – най-страхотната професионална гимназия във Варна. То досега Ви топлеше със закрилата си , предпазваше Ви от суровата природа на външния свят, но и широко отваряше за Вас прозорците си към него -  за да сте готови за този полет днес.

Изминаха четири години във които Вие къде с по-вече или по-малко желание и труд усвоявахте тънкостите на своята професия. В този ден, когато с повечете от Вас ще се разделим ние си казваме някои неща, може би не най-умните, но за това пък от сърце. Всеки един от Вас е почувствал нашата обич и загриженост, усетили сте и нашата строгост. Разбрали сте, че ние упорито сме искали Вие да станете знаещи и можещи хора. Желая на всеки да бъде доволен от себе си. Може да не сте били отличници в училище, но в живота съм сигурен, че ще сте. Може, много от мечтите да не се сбъднат, но аз Ви желая да сте добри, почтени хора и да се гордеете с това което правите, защото сте възпитаници на една от най-добрите професионални гимназии Д.И Менделеев.

Скъпи абитуриенти, предстои Ви едно динамично лято, желая Ви успех на зрелостните изпити, държавните квалификационни изпити и успешна реализация като студенти или на трудовия фронт.

Бъдете смели, здрави и щастливи. И както казваме във Варна, вместо на „добър час“ на „всички вятър в платната“.

 

Випуск 20/21

Изпращане на Випуск 2021г. - Изображение 1Изпращане на Випуск 2021г. - Изображение 2Изпращане на Випуск 2021г. - Изображение 3Изпращане на Випуск 2021г. - Изображение 4Изпращане на Випуск 2021г. - Изображение 5Изпращане на Випуск 2021г. - Изображение 6Изпращане на Випуск 2021г. - Изображение 7